"Fájdalommentes szépség a természet erejével”

 

Lágylézer kezelés

 

A lágylézer jó megoldás vagy kiegészítő kezelés lehet a legproblémásabb bőrök esetében is.

Az ibolya lágylézer elsődlegesen az aknék kezelésre való, rendkívül hatékony a piros lézerrel kombinálva, de jó eredményekkel használható szeborrheás bőrre, normalizálja a faggyútermelődést és a szaruképződést is.

A piros lágylézer nagyon jó tisztítás után, mert sokkal gyorsabb lesz a sebgyógyulás. Sejtregeneráló hatása miatt kiváló még a ránckezelésekre is.

A közeli infra lágylézer pedig stimulálja az izomsejteket, lifting hatása van. Illetve, tartósabbá teszi a lifting kezelések eredményét. Tehát, a teljes kozmetikai palettát lefedik.

Eredmények a lágylézerrel

 

Lágylézer-kezeléseim során a problémás bőr (pl.: rosaceás, aknés bőr) esetében óriási dolog, hogy 1-3 kezelés alatt érek el eredményt. A gyulladás és fájdalomérzet csökken, az öngyógyító folyamatok beindulnak, így nem kérdés, hogy visszajön-e a Vendég. Az anti-aging kezeléseket kúrában, illetve a kozmetikai kezelésekbe beépítve javaslom. Gyors, látványos és tartós eredményt lehet elérni, mivel a kollagén sejtek stimulálása fokozódik. A lágylézer zuhannyal lifting kezeléseket végzek, ahol a bőr mélyebb rétegeiben dolgozom, ezáltal a bőr szerkezete feszesebbé válik, az izmok regenerálódnak, a ráncok puhábbak és lágyabbak lesznek. Végeredmény az élettel teli, sugárzóan szép bőr.

Kinek ajánlom a kezelést

 

Fontosnak tartom az egészséges bőr megőrzését, és a bőrproblémák hatékony, innovatív, fényterápiával történő gyógyítását. Mindenkinek jó szívvel ajánlom kortól függetlenül a lágylézer-kezelést, mivel ez egy szelíd módszer, ami érintés- és fájdalommentes.

Örömmel tölt el, hogy Vendégeim elégedett, mosolygós arccal távoznak a szalonomból.