„A fiatalság forrása”


Skin Youth program

A DNS láncolat végén van egy „koptató” genetikai anyag, a telomer, és ennek a hossza határozza meg, mennyi idős a sejt. A sejtek osztódása során a telomerek rövidülnek, végül elkopnak. A Telomeráz enzim visszaépíti a telomert, ezáltal a sejt élettartamát növeli. Ennek az enzimnek a működéséhez speciális eljárással gyógynövényből vonják ki az aktív hatóanyagot, melynek bőrkisimító hatása van a gyönyörű, fiatalos bőrért.

Az azonnali látható eredmény a Rizskivonatnak, a Valódi japán selyemnek, és a különböző enzimeknek (SOD), „E”, vitaminnak, Hyaluronsavnak köszönhető, amelyek a bőr öregedési folyamatait lassítják.

Hatása

Véd a korai bőröregedéstől, láthatóan simábbá teszi a bőrt, javítja a megjelenését, növeli a feszességét, és azonnali liftinghatást biztosít. Az öngyógyító folyamatokat aktiválja a bőrben, ezáltal megőrizve a fiatalos bőr hosszú élettartamát.

A változás akkor válik tartóssá, ha a beépített hatóanyagok pótlás folyamatos, kiegészítve az otthoni bőrtáplálással, a szalonkezelések mellett.