„Onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk”

Testkezelés

Karcsúsítás
Cellulit kezelés
Méregtelenítés
Feszesítés

Az aromaterápia és a fáslizó módszer ideális kombinációja. Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk. A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel a technológia és a hatóanyagok kifejlesztéséért Dr. Dolensky urat a Feltalálók Nagydíjával tüntették ki. Az eljárást szépség és wellness szalonok ezrei végzik nagy sikerrel Európa szerte.

Négyszeres hatékonysággal, ezúttal másképp!


Az aromaterápiás fáslizó módszerünk olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni!

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajak, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa.

A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakodott fölösleges tápanyagok! Módszerünk éppen azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!

Fontos megjegyezni, hogy az aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség, és az un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

Kinél alkalmazható ez a kezelés?


Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezeléséi, a laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény esetén a 18 cm-es eredmény sem számít ritkaságnak).

Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként.

Kinél nem alkalmazható ez a kezelés?


Mivel a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás karcsúsító kezelés egy hideg eljárás, ezért nem megterhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, mikor használatát mégsem javaslom. Általánosan mondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, diabétesz, keringési- légzési- és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás, valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, allergiás reakciók esetén.

Amennyiben orvosi kezelés, illetve gyógyszerezés alatt áll, feltétlenül fontos, hogy konzultáljon orvosával a kezelések megkezdése előtt.

Mit érhet el a Vendég az Aromaterápiás fáslizó módszerrel?


A hatóanyagok célzott összetétele és a kezelési folyamat biztosítja a Vendégnek - mint semmilyen más, ismert karcsúsító kezelés - az összes olyan fontos hatást, amely optimális végeredményhez vezet. Ezek az alábbiak: Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után, azonnal centiméterekben mérhető. A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően. Erőteljes cellulit csökkentő hatás. Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.

Hány kezelésre lesz szüksége?


Ez attól függ, hogy mennyit szeretne karcsúsodni, mennyire laza a bőre, a nyúlási csíkok állapotától, illetve a cellulitisz fokától. Általában a szalonokban és kozmetikákban 10-12 alkalomból álló kúraszerű kezelést ajánlunk, heti 2-3 alkalommal. Szükség esetén több kúrát alkalmazunk, mely során néhány hónap alatt még a legreménytelenebbnek tűnő esetek is látványosan átalakulnak.

A kezelő kozmetikus instrukcióinak betartása természetesen elengedhetetlen.

Telefonáljon bátran, és kérjen időpontot. Hölgyeim, hozzanak magukkal pót alsóneműt, amibe a fáslizás után átöltözhetnek, mivel a fáslizás alatt viseltek nyirkosak lesznek.

Megbeszéljük a kezelési célokat és módszereket, valamint az otthoni instrukciókat. Mindezek alapján személyre szóló kezelési tervet állítok össze.

A kezelés folyamata


A kezelendő helyekre vékony rétegben bemasszírozom az alakproblémának megfelelő aroma olajat. Azon területeken, ahol söprűvénák vagy hajszálér tágulatok vannak, jégpólya hatású gélt alkalmazok, védve ezeket a vérbőség kialakulásától.

Ezt követően begöngyölöm az egyedi adottságoknak megfelelő illóolaj és gyógynövény extraktokkal átitatott fáslikba. A fáslizás közvetlenül a térdhajlatnál kezdődik, a combokon és ülepen keresztül egészen a mell alatti területig. Térdhajlatnál kezdve minimum 3 fásli szükséges, erősebb felépítés esetén 4 fáslit alkalmazok. Ezután egy kényelmes ágyra fektetem a Vendéget, majd nylonfóliával betakarom.

A hatóidő 45-60 perc, mely idő alatt a Vendég pihenhet. A hatóidő alatt először melegségérzet, majd belső hűvösség lép fel, mely effektus az alsó rétegekben meginduló zsírleépítés testi érzete. Ezután a fáslikat eltávolítom, és befejező kezelésként bemasszírozom a Vendég kötőszövetének megfelelő utókezelő gélt.

Mit kell tennie a Vendégnek a megfelelő hatás elérése érdekében?

  • Három-négy órával a kezelés előtt nem vehet magához szilárd ételt, mert egyébként a szervezet a vérben található tápértékeket használja fel és nem a lerakódott tartalékokat égeti el!
  • Fogyasszon legalább 2,5 liter napi folyadékot. Cukormentes vitaminitalokat, ásványvizet, vizelethajtó méregtelenítő teákat. A megfelelő folyadék mennyiség elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet eredményesen tudja lebontani a tárolt zsírokat.
  • Alkoholt és szénsavas italokat ne igyon!
  • Közvetlenül a kezelés után ne napozzon, vagy szoláriumozzon!
  • Kezelés után 3-5 óráig ne tusoljon!
  • Ha teheti, a testsúlycsökkentést segítse elő egy megfelelő, egészséges diétával.

Hatása

A Vendég már egy kezelés után is tapasztalhatja a pozitív változást, de igazán látványos eredményekre számíthat, ha egy kezelési terv alapján összeállított és hatásmechanizmusában is tudatosan egymásra épített fáslizási sorozat igénybe vételéről dönt.