„Hámlasztás és hidratálás egyben”

Hidroabrázió

A bőrcsiszolás egyik új kíméletes fajtája, a hidroábrázió. A kezelés során az ultrahang segítségével szétporlasztott vízcseppek apró mikro-robbanásai segítik eltávolítani az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket a bőr felszínéről.

A kezelés kíméletes, mivel a hámlasztás tonikkal történik, így érzékeny bőrű vendégeimnek is megfelel. A kezelésnek nincs mellékhatása, érzékenységet nem okoz, a magas ultrahang frekvencia miatt pedig elpusztuló baktériumoknak köszönhetően pedig, a felülfertőzés veszélye kizárható.

Sőt, a felhasznált tonik hűsíti, hidratálja a bőrt, a rezgések hatására pedig felpezsdül a bőr mikro-keringése, oxigén ellátása nő. Jótékony hatással van a nyirokkeringésre és vérkeringésre is.

Napozni szerető, szoláriumba járó vendégeimnek is javasolt beavatkozás. Nyáron is alkalmazható, teljesen fájdalom mentes eljárás. Érettebb bőr és zsíros bőr esetén különösen ajánlom a kezelést, hiszen ennél a két bőrtípusnál a kissé vastagabb, érdesebb tapintású bőrfelszínt nagyszerűen megifjítja.

Hatása

A bőr folyamatosan új sejteket termel: az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek a bőr felszíne felé vándorolnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak, hámlás formájában leválnak. Ez a hámlási folyamat azonban viszonylag keveseken zajlik le maradéktalanul. A hidroabráziós kezelés ezt a folyamatot hivatott felgyorsítani.

A kezelés kellemes mellékhatása egyben a lényege is: azáltal, hogy eltávolítom ezeket az elhalt sejteket, jelentősen felgyorsul az új, friss bőrsejtek kialakulása, így a bőr szó szerint megfiatalodik, egészségesebb és frissebb lesz, a kezelés után alkalmazott hatóanyagok pedig mélyebben fel tudnak szívódni.