„Egy új és exkluzív „Apple Stem Cell Anti-Aging Facial Therapy” az arcbőr kezelésére”


Őssejtkezelés

Az őssejtek az élet alapvető építőelemei, speciális funkciót ellátó sejtté alakulnak, miközben önmagukat is fenntartják. A kor előrehaladtával a sejtek osztódása lecsökken, a regenerációs folyamatok lelassulnak, valamint a külső negatív környezeti hatások (UV sugárzás) is csökkentik az őssejtek megújulási képességét. Az őssejtek tudják helyettesíteni a nem, vagy rosszul működő, esetleg elhalt sejteket a szervezetben.

Kozmetikai célokra olyan növények biotechnológiai eljárásokkal készült sejttenyészeteit alkalmazzák, melyek rendkívül mostoha körülmények között is életben tudnak maradni, így ellenálló képességük kiemelkedő.

Növeli a bőr rugalmasságát, az őssejtek hatására serkenti a sejtmegújulást, és egészséges fiatalos bőrképet eredményez a kezelés.

A növényi őssejtek ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az emberi őssejtek. Olyan speciális fehérjéket, zsírokat, szénhidrátokat, ásványi anyagokat, vitaminokat, vagyis az osztódás számára nélkülözhetetlen anyagokat tartalmaznak, amelyek a bőr sejtjeit védeni, és megújulásra késztetni képesek.

Svájci alma - Uttwiler Spätlauter

Különleges tulajdonsága, hogy rendkívül sokáig tárolható anélkül, hogy megromlana, és magas Tannin tartalmánál fogva mindvégig megőrzi frissességét.

Hatása

Növeli a bőr rugalmasságát, az őssejtek hatására serkenti a sejtmegújulást, és egészséges fiatalos bőrképet eredményez a kezelés.