„A tisztításos kezelés az egészséges bőr alapja”


Szemkörnyék ápolás

Az arc egyetlen más területe sem olyan érzékeny, mint a szemkörnyék. A bőr itt 5-10-szer vékonyabb, mint bárhol máshol az arcon. Ugyanakkor az anyagcseréje kevésbé jó, illetve az érfalaiból is hiányzik a rugalmasság, amihez lanyha nyirokrendszer párosul. A következmény kék karikák a szem körül, és nem ritkán duzzanat. A fáradtság és a stressz tovább súlyosbíthatják ezen nem kívánt hatásokat.

Minden, ami segít javítani a vérkeringést, egyúttal segít megelőzni a szemkörnyéki karikákat is: elegendő alvás, testmozgás a friss levegőn, elegendő folyadék (víz) ivása, és egészséges táplálkozás.

A szemkörnyék regenerációja intelligens ápolást kíván, amely módon a szemkörnyéki szövet megemelkedik, megerősödik és megnyugszik.

A növényi kivonatok, (Orvosi körömvirág, Vadgesztenye, Szúrós csodabogyó, Ázsiai gázló, Hyaluronsav), hámképző, mikrokeringést fokozó, hidratáló hatásának köszönhetően csökkentik a fáradt szem irritációját, és érfal összehúzó hatása segít a szemkörüli karikák eltüntetésében.

A kezelés menete

  1. Letisztítás - szemfesték lemosás, amely könnyen távolítja el a tartós szemfestéket is
  2. Cellular Eye gélpakolás
  3. Masszázs
  4. Cellular Eye szemkörnyéki hatóanyagos krémfelvitel
  5. Sejtrevitalizáló peel-off alga maszk

Hatása

Az intenzív hatású biotechnológiai összetevők és a gyümölcskivonatok komplexuma védelmet nyújt a bőröregedést előidéző környezet káros hatásaival szemben, valamint aktiválja a bőr természetes önregeneráló folyamatait. Csökkenti a szemkörnyék ráncait, feszesíti a bőrt, stimulálja a mikrokeringést, ezáltal csökkennek a szem alatti sötét karikák, duzzanatok.