„A sugárzó, egységes bőrtónusért”


Pigment rendellenességek kezelése

Bár a hiperpigmentáció önmagában általában ártalmatlan, mégis komoly kellemetlenséget okozhat, mivel a barna foltok az arcon, kézen és a test más jól látható helyein jelennek meg, amelyeket nem könnyű elrejteni.

A hiperpigmentációt a melanin - pigment, ami a bőr, a haj és a szem természetes színét adja - túltermelése okozza. A hiperpigmentáció következményeként a bőrön lapos, sötét foltok keletkeznek, méretük és formájuk változó.

Az első számú oka a napsugárzás, mivel a napfény váltja ki a melanin termelését. A melanin a bőr természetes fényvédőjeként működik, véd a káros UV sugaraktól, azonban a túlzott napozás megzavarhatja ezt a folyamatot.

A májfoltokat „terhességi maszk”- ként is emlegetik, mivel a terhes nők 90%-nál megfigyelhető, illetve a fogamzásgátló tabletták szedése miatt is kialakul. Pattanásos arcbőrűeknél bőrgyulladások és bőrsérülések gyógyulása után is maradhatnak elszíneződött lapos foltok a bőrfelszínen.

A halványító kúra főbb hatóanyagai a Fehér eperfa gyökérkivonat, „C” vitamin, SORR növényi hatóanyag kopmlex, Vörösalga, „A” vitamin, Ferolsav, és a széles spektrumú organikus kémiai szűrők együttesen segítik a sugárzóan szép bőr kialakulását.

A kezelés menete

  1. Letisztítás - tisztító tej fénykárosodott bőrre
  2. Peeling - bio-gyümölcsös hámlasztó zselével
  3. Tonizálás - halványító tonikkal való frissítés
  4. Ultrahangos hatóanyagbevitel - halványító hatóanyagok
  5. Szemkörnyék ápolás
  6. Masszázs
  7. Krémmaszk felhelyezése
  8. Befejező ápolás - fényvédő krém bemasszírozása

Hatása

A melanin szintézist gátolja, szabadgyökök elleni védelem, a sötétebb bőrárnyalatokat láthatóan csökkenti, nedvességkiegyenlítő, valamint segíti a bőr természetes védekező képességét és aktiválja a kollagén szintézist.

Alkalmazásukkal a pigmentfoltok és rendellenességek láthatóan halványulnak, kiterjedésük csökken, újak kialakulása hatékonyan megelőzhető és egységes bőrkép alakul ki.