„Hyaluronsav - a természetes esztétika”

Naturelize - Hyaluronsavas kezelés

Az életkor növekedésével a bőr veszít a rugalmasságából és feszességéből. Ennek következménye a ráncok növekvő száma, és a csökkenő volumen. A Hyaluronsav olyan 100%-ig felszívódó természetes anyag, ami az emberi bőr alapvető alkotó eleme. A bőrben vizet köt meg, így biztosítja annak hidratáltságát és teltségét. A kezelés során az arc megjelenése azonnal és látványosan megfiatalodik.

A bőr megfelelő hidratáltan tartására minden évszakban érdemes gondot fordítani, de különösen oda kell figyelnünk a nyári időszakban, és azután, amikor a túlzott mértékű napozás a bőr kiszáradásához vezethet. A száraz bőr idő előtt öregszik, hamarabb ráncosodik és a korunknál indokolatlanul idősebbnek tűnhetünk.

Ezért a bőr hidratálását már fiatal korban el kell kezdeni, amikor még csak megelőzésről vagy bőrfelszíni vízhiányról beszélünk. Az idő múlásával a bőr egyre szárazabbá válik, a bőrfelszíni vízhiány mély- rétegi vízhiánnyal párosul.

A bőr vízmegkötő képessége a 25-ös éveinktől fokozatosan romlik, és 60-65 éves korunkra a bőr Hyaluronsav tartalma a negyedére csökken. A bőr öregedése látványosan felgyorsul, a bőr ráncosodni kezd, elveszíti a feszességét.

A szervezetben tárolt víz mennyisége is egyre kevesebb, mert az évek során a bőrt ért károsító hatások miatt nem biztosított a bőr hidratáltsága, csökken a faggyú és verejtékmirigy működése, visszaesik a hormontermelődés, ami szintén hozzájárul a bőr szárazságának a fokozódásához.

A bőrben végbemenő funkcionális változások miatt a bőr elveszíti simaságát, bársonyosságát, a bőr érdes tapintásúvá válik. A kóros bőrszárazság pikkelyszerű hámlással és kellemetlen viszketéssel járhat.

A kezelés menete

 1. Letisztítás
 2. Tonizálás
 3. Fertőtlenítés
 4. Érzéstelenítés
 5. Hatóanyag bevitel - Hyaluronsav
 6. Fertőtlenítés
 7. Befejező bőrápolás

A Hyaluronsavas kezelés hatása

 • azonnal látszódó eredmény
 • frissebb, pihentebb, fiatalabb kinézet
 • apró, finom vonalak, ráncok elsimulnak
 • mély barázdák kitelítődnek
 • ultrahidratáló, volumennövelő hatás a természetesen telt ajkakért

Az érintett terület kiemelkedik és a ráncok kisimulnak.