„Innovatív intenzív bőrápolás 40 felett”


Bőrregerációs kezelések

Tudjuk, hogy a bőr felszínén lévő ráncok kezelése önmagában nem elegendő. Az arc kontúrja a legfontosabb kritérium az érzékelt kor becslésekor. Az orca megereszkedése azonnal idősebbé teszi a személy megjelenését. Amennyiben az orca megereszkedése csökken, úgy a személy automatikusan fiatalabbnak látszik.

A bőr természetes élettani folyamatai megújulnak és optikailag segítik a bőr egyenetlenségeinek javulását. A hatóanyagok nagy koncentrációjú, aktív összetevőket tartalmaznak, amelyek egymásra épülve fejtik ki hosszantartó hatásukat. Ez az „erős emulzió” hatékonysága teszi a feszes és megemelt, fokozottan ragyogó bőr specialistájává.

Azon a ponton segít, ahol az öregedés kezdődik.

Alapja a Cellulár Regeneration Comlex (CRC) - vörös lóhere és Kombucha tea kivonata.
- Black tea ferment - bőr immunrendszerét erősíti, javítja a mikrokeringést, mivel gazdag izoflavonokban, ezért regenerálja a bőr mátrixját, ami csodálatos, rózsás bőrszínt eredményez.

A növényi eredetű vegyületek, fitoösztrogének (Iris florentina, Vörös lóhere), amelyek a női nemi hormonhoz hasonló hatást vált ki, az idő előtti bőröregedés ellen hat.

Bőrregerációs kezelések

SORR- összetett aktív növényi hatóanyag komplex, kifejezetten felveszi a harcot a nem kívánt melanin képződéssel (barna foltok a bőrön), és a bőrpírral, amelyek az öregedéssel együtt alakulnak ki.

Hibiszkusz kivonat - természetes alternatívája a BOTOX-nak. Az idegvégződésekben blokkolja az ingerület átvitelt az izmokra, izomlazító hatásának köszönhetően a ráncok mélysége csökken, a bőr üdébbnek, fiatalosabbnak látszik.

Az összetevők tudományos kiválasztásának köszönhetően megemeli a megereszkedett bőrt, feszesíti, hidratálja.

A Makadámiadió olaj, Cupuacu vaj, gazdag „A” és „E” vitaminokban, ásványi anyagokban, eszenciális zsírsavakban, ezért tápláló. A bőrt lággyá és simává teszik.

Mangó-mag olaj - véd az UV sugárzás ellen, regenerálja a sejteket, és csökkenti a degenerációs ráncok mélységét. Az ekcéma és a bőrérzékenység ellen is kiváló.

A kezelés menete

  1. Letisztítás - már a tisztítással megkezdődik az arc kezelése
  2. Enzimes peeling - bőrmegújító, lágyító, gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket
  3. Micellás tonizálás - kis „gömbökbe” bezárja a szennyeződéseket, eltávolítva a bőrfelületről
  4. Szemkörnyék ápolás - növeli az oxigénellátást, és erősíti a hajszálereket
  5. Ultrahang szérummal - kimagasló hatóanyagbevitel
  6. Masszázs - lifting hatású
  7. Fiatalító krémmaszk
  8. Peel-off maszk - speciális tulajdonságain túl okkluzív hatású
  9. Befejező krém

Hatása

A bőr struktúrája, hidratációja látványosan változik, az arckontúrok feszesebbek, a tapintata finom, puha lesz. A magas biológiailag aktív hatóanyagoknak köszönhetően azonnali,- és hosszútávú eredmény garantált. A bőröd kipihentek, felfrissültnek és ragyogónak látszik.