Szeretettel üdvözöllek

a honlapomon!Vörös-Herédi Ildikó vagyok, az elmúlt 20 évben fogászati asszisztensként, dentálhigiénikusként dolgoztam. A rendelőben végzett esztétikai kezeléseken - fogékszer felhelyezése, fogfehérítés, hyaluronos kezelések - keresztül vitt az utam a külső szépészeti egészségmegőrző kozmetikai kezelések felé.

Immár kozmetikusként a legjobb egészségügyi és kozmetikai tudásomnak megfelelően, minden korosztály és bőrtípus számára kínálok igényes, és magas színvonalú kezeléseket, amelyek hozzájárulnak a bőr egészségének megőrzéséhez, szépségének megtartásához mind a szalonban, mind pedig a kezelések folytatásaként az otthoni bőrápolásban.

Az ezredforduló környékén egy új fogalmat alkottak meg „Cosmeceutical”-t, amely „cosmetics” (kozmetikumok) és a „pharmaceuticals” (gyógyszerek) egyesítéséből áll. Az általam használt termékek ezért rendelkeznek a gyógyszerészeti termékek tisztaságával és hatásosságával, amely segíti a test természetes védekező és megújuló mechanizmusát, az arcbőr ápolását.

Fontosnak érzem, hogy a barátságos, szép környezetben eltöltött idő pihenést, kikapcsolódást és testi-lelki feltöltődést nyújtson a rohanó mindennapokból a szépülni vágyó Kedves Vendégeimnek.

 

A Kozmetikában arra törekszem, hogy a kezelések
közben megfelelő nyugalmat biztosítva, kellemes
hangulatban, relaxáló zene mellett, minden
Kedves Vendégem kikapcsolódjon, és feltöltődjön.


 
 
 
 
 

Képzések, tanfolyamok


AHA savas eljárás 1AHA savas eljárás 1
Dermabráziós eljárásDermabráziós eljárás
ElektrokozmetikaElektrokozmetika
Thai testmasszázsThai testmasszázs
Sminkelés alapjaiSminkelés alapjai
Műszempilla oklevélMűszempilla oklevél
Janssen protokoll javítvaJanssen protokoll javítva
Lash Lift javítottLash Lift javított
 
MezoterápiaMezoterápia
Wiener testtekercselésWiener testtekercselés
 

A kezeléseknél alkalmazott professzionális termékek