„Rendkívüli szakértelem a faggyútermelés csökkentésére”


Zsíros, problémás bőrök kezelése

Az akne több tényező hatása következtében jön létre, jellegzetesség, hogy a bőrben eltömődnek a pórusok és pattanások jelennek meg. Akkor alakul ki, amikor a bőr pórusait elhalt hámsejtek és faggyú tömíti el.

Egészséges bőr esetén a szőrtüszőn keresztül ez a faggyú kijut a bőr felszínére. Ha a szervezet fokozottan nagy mennyiségben faggyút termel, ez az elhalt hámsejtekkel felgyűlve felhalmozódhat a szőrtüszőben, ott megszilárdul, mintegy dugót képezve. Ezek az elzáródott szőrtüszők be is gyulladhatnak és a bőr hegesedését is eredményezheti.

Jellegzetesen az arcon, nyakon, mellkason, háton és vállakon alakul ki. Okozhatja serdülő korban a hormonális változások, menstruációt megelőző néhány napban, genetikai hajlam, szervezet belső gyulladásai, sterssz, zsíros, olajos hatóanyag tartalmú kozmetikumok használata, illetve a szennyezett levegő. A megfelelő kezeléssel az akne kordában tartható, illetve a miatta kialakuló hegesedés is csökkenthető.

A kezelés menete

  1. Letisztítás - tisztító zselével
  2. Peeling - gyümölcssavas peeling, ami kitisztítja az eltömődött pórusokat
  3. Tonizálás - a bőr észrevehetően újjáéled
  4. Ultrahangos hatóanyagbevitel - normalizálja a faggyúmirigy aktivitását és csökkenti a gyulladást
  5. Normalizáló maszk felhelyezése „gyógyító föld” - pattanások ellen a bőr kiszárítása nélkül
  6. Befejező ápolás - elfedi a pattanásokat, megelőzi az újak kialakulását

Hatása

A rendszeres és kíméletes tisztítás következtében a Vörösmoszat - Ír moha jódot, ként tartalmaz, a levendula, aloe-vera, gyulladáscsökkentő, az Avokadó faggyútermelés ellenes hatással bír, és a Rizskorpának köszönhetően kiegyenlítődik a bőr természetes egyensúlya.

Az első hónap végére a bőrt simává, lággyá, mattá, és hidratálttá teszi.

A faggyútermelést gátló aktív hatóanyag komplexek bőrerősítő, baktériumölő, hatással rendelkeznek. Az Orvosi tapló finomítja a pórusok szerkezetét.

A Dermatest® kiváló, 4 hét használat után a bőr zsírtartalma 18,2%-al csökkent.