„Az érzékeny bőr védelme, az egyensúlyának helyreállítása”


Szenzitív érzékeny bőr ápolása - érzékenység, allergia, rosacea

Bőrünknek van egy saját, természetes védőrétege, amely megakadályozza, hogy a baktériumok és más káros anyagok behatoljanak, valamint korlátozza a vízveszteséget, így óvva azt a dehidratációtól. Ez a funkció abban segít, hogy bőrünk egészséges és hidratált maradjon, megőrizve annak rugalmasságát és feszességét.

Bőrérzékenységnek rengeteg oka lehet, akkor válik érzékenyé, amikor annak védőrétege megsérül. Külső tényezők, mint az éghajlat, légkondicionáló, UV sugárzás, a víz szárító hatása, helytelen kozmetikumok használata, és a belső tényezők, mint a stressz, emésztési problémák, egyes gyógyszerek, hormonális változások súlyosbíthatják a bőr állapotát és gyulladásokat is előidézhetnek.

Jellemző rá a bőrpír, kiütés, hámlás, valamint viszkető, feszülő érzés.

A legjobb megoldás a megelőzés, az érzékeny bőrt meg kell erősíteni, illetve minimalizáljuk a lehetséges kiváltó okokat, és ingereket.

Rosacea

Fokozatosan, lassan alakul ki. Az arc középső részén szimmetrikusan elhelyezkedő, tartós bőrpír, értágulatok jelennek meg. A meggyengült kötőszövet nem nyújt elég támaszt a bőr ereinek, ezek okozzák az értágulatot, illetve a gyulladásos folyamatokat.

Az érzékeny és hiperérzékeny bőr olyan aktív ápoló hatóanyagokat igényel, melyek megnyugtatják és megvédik. A Szúrós csodabogyónak köszönhetően javul a bőr mikrokeringése, az Ázsiai gázló, Körömvirág, Édesgyökér, Aloe (96% víz), hámképző, gyulladáscsökkentő, hidratáló hatású egyszerre.

A kezelés menete

  1. Letisztítás - természetes olajok kombinációjával
  2. Peeling - nyugtató, hidratáló géltonikozás
  3. Szemkörnyék ápolás
  4. Ultrahang szérummal - immunerősítés, az oxidatív stressz elleni védelem, Couperose gél - az erek megerősítése, irritáció csökkentése
  5. Masszázs - simító masszázs
  6. Befejező ápolás - gazdag hatóanyag összetétel, a bőr azonnali megnyugtatásáért

Hatása

Mindössze 4 hetes alkalmazás alatt a bőr érzékenysége 49%-al csökken, lényegesen stabilabbá válik, nem reagál olyan intenzíven az irritációra, és képes fenntartani a normál állapotát.

Pajzsként védi a bőrt a negatív külső hatásoktól, erősíti ellenálló képességét, puhává és simává varázsolja igazi terápiás termékekkel.