„A víz szépségünk és bőrápolásunk egyik alapköve”


Hidratáló kezelés

A normál bőr felszíni rétegei nagy mennyiségű vizet tartalmaznak, de a kor előrehaladtával a mennyisége lecsökken, így az eredmény feszülő, ráncos, fakó bőr. Kevésbé képes ellenállni a kórokozóknak, sőt az allergiára is hajlamosabbá válik. Szárító hatással bír a túlzott napozás, szoláriumozás, szélsőséges időjárás, légkondicionált helyiségben való tartózkodás és a kevés vízfogyasztás.

Speciálisan a felszíni és mélyrétegű vízhiányos bőrre kifejlesztett termékek, mint a Hyaluronsav (vízmegkötő), Atlanti óceáni alga, Ázsiai gázló, Japán vérfű, Fehér csillagfürt kivonat, nem csak hidratálják, de segítik az arcbőr mikrocirkulációját - javul a sejtek anyagcseréje, a hatóanyagok felvétele, ezáltal visszaadják a bőr vitalitását, üdeségét.

A kezelés menete

  1. Letisztítás - szennyeződések kíméletes eltávolítása arctejjel
  2. Peeling - lágy arcradírozás
  3. Tonizálás - bőr pH értékének normalizálása
  4. Ultrahangos hatóanyag bevitel
  5. Szemkörnyék ápolás - szemkörüli ödémák, karikák csökkentésére
  6. Masszázs
  7. Hidratáló zselépakolás - hűsítő maszk
  8. Befejező krém - nedvességmegkötő hidratáló hatóanyag koncentrátummal

Miért fontos a Hidratálás?

A belső hidratálás is nagyon fontos, mert ha nincs elég víz a testünk sejtjeinek működéséhez, akkor a létfontosságú szervek a bőrünktől vonják el először a vizet, és a bőr sejtjei sem tudnak mit megkötni. A napi 2,5-3 liter víz fogyasztása ezért ajánlott, így minden szervünknek jut elég víz. Ha egy sejt jól hidratált, a térfogata megnő, ezzel kifeszül a bőr, kisimulnak a ráncok, ragyogó lesz a bőr. A sejtek anyagcseréje során a vízmegkötő anyagok kiürülnek a bőrből, ezért folyamatosan pótolnunk kell.

Hatása

A bőr természetes hidratációja jelentősen megnövekszik, láthatóan szebb és rugalmasabb lesz. Fiatal korban a ráncok kialakulása megelőzhető, idősebb korban a ráncok kisimulnak, finomodnak, mivel a hatóanyagok is könnyebben bejutnak.